Ief

 

Ief Spincemaille is beeldend kunstenaar en stadskunstenaar van Stad Leuven. Zijn kunstpraktijk ontwikkelt zich in de dagelijkse contexten van mensen. Hij noemt zichzelf risicofiel. Dit is een grote kwaliteit als je kunstprojecten ontwikkelt waarin niet alleen de kunstenaar, maar ook de mensen in het veld bepalen hoe je kunstwerk zich zal ontwikkelen. De uitkomsten van dit soort projecten zijn dus altijd onzeker. Hij ziet het ook als een nadeel. Gezien hij graag risico’s opzoekt, gaat hij ook vaak opnieuw op zoek naar nieuwe  uitdagingen, wat hem soms verhindert om diepgang te vinden in één project. Daarom wil hij ook graag een beetje risicofoob zijn.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s