Thomas

Thomas Billen is afkomstig uit Genk en afgestudeerd aan de LUCA School of Arts als grafisch vormgever. Hij heeft bijkomende studies gevolgd in webdesign en werkt momenteel actief als zelfstandige ‘Tomatski’. Hij is Pro-actief in de zin dat hij zich wil engageren voor allerlei projecten en vooral om mensen wil helpen met creatief ontwerp en ideeën. Sinds 2011 ook fervent vrijwilliger bij het c-mine cultuurcentrum. Verder is hij een reiziger die zich interesseert in talen en andere culturen te ontdekken. Tijdens reizen heeft hij vaak aan WWOOF’ing (willing workers on organic farms) gedaan en met die groene vingers wil hij meewerken aan -groene- projecten in en rondom Genk. Momenteel is hij ook imker in opleiding (www.tomatski.be). Hij ziet veel mogelijke samenwerkingen met de tuiniers en de compostmeesters in Genk, om van tuinieren weer een ‘hot en jong topic’ te maken?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s