Diren

Diren Agbaba is een filmstudent van de LUCA School of Arts, campus C-Mine Genk. Hij komt uit Waterschei, Genk. Hij noemt zichzelf een spons, omdat hij zich voortdurend laat inspireren door zijn omgeving en dit omzet in acties. Zijn contact met de Andere Markt en zijn ervaring met het opgroeien  in Genk, inspireert een concreet idee voor de toekomst van werk in Genk. Hij gelooft dat het geen zin heeft om meteen met jongeren over werk te praten, als je niet eerst hun vertrouwen en vaardigheden aanspreekt. Daarom wil hij samen met jongeren ontmoetingsplekken bouwen waarbinnen het vertrouwen van jongeren kan groeien: vertrouwen in elkaar en in de maatschappij. Het samen bouwen, versterkt bovendien hun vaardigheden in het realiseren van een project in groep. Hij wil een documentaire maken over hoe het samen maken/bouwen van die ontmoetingsplekken en die vertrouwensbanden verloopt. Hij nodigt mensen uit om hem te helpen in het realiseren van dit project.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s