Ann

Ann Vanderheyden is coördinator van het ambitieuze project La Biomista dat de voormalige zoo van Zwartberg uit wil bouwen tot een artistiek-toeristische site die erfgoed, hedendaagse kunst en bioculturele diversiteit combineert. Omwille van de complexiteit van het project La Biomista, ontwikkelt Ann actief skills in het ‘verbinden van verschillen of verschillen verbinden’. Zo wil ze verschillende domeinen en logica’s; zoals ruimte, wetenschap, kunst, toerisme, diversiteit, sociale aspecten, met elkaar verbinden tot een groot project. In het experimenteel nadenken over natuur kan Biomista interessante linken leggen met zowel kleinere als grotere natuur-initiatieven in Genk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s