Annemien

Gv_001_10x15cm (2)

“Iedereen leert jou iets hier … de ene doet het zo, de ander doet het anders, maar je pikt van iedereen een beetje mee.”

Annemien is eigenares van een volkstuintje langs het Kolenspoor in Zwartberg. Het volkstuintje is een plek waar ze rustig haar groenten kweekt voor eigen gebruik. Alles wat ze over heeft, deelt ze uit aan familie en vrienden. Onder het motto “zonder is gezonder” leerde ze van de organisatie Velt op biologische manieren groenten te telen. Anderzijds krijgt ze heel veel tips van haar volkstuin-buren, “je leert van iedereen iets”. Ze hoopt dat er in de toekomst nog meer interactie komt tussen de verschillende volkstuin-eigenaars via een buurtfeest. Het Kolenspoor is voor haar een groot lerend netwerk. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s