Muzaffer

Tur_001_10x15cm (1)“Ik ben als eerste hier begonnen in ’74 … Vroeger waren hier barakken … nu is alles prachtig”

Muzaffer is voormalig kapitein van voetbalclub de Turkse Rangers die naast het Kolenspoor ligt in Waterschei. Vandaag staat hij als vrijwilliger in voor de organisatie van de club. Hij heeft mee het terrein van de Rangers omgevormd tot de voetbalclub die het vandaag is. Vroeger stonden daar barakken op voor mijnwerkers. De club heeft een goede verstandhouding met de grote voetbalclub KRC Genk. Sinds enkele jaren trainen ook de Genkse Ladies op de terreinen van de Turkse Rangers. Er bestaat ook een goede band met de Moskee langs de club. Naast voetbalclub is de kantine ook een centrum voor de Turkse gemeenschap. Zo worden er regelmatig trouwfeesten georganiseerd. In de toekomst zou Muzaffer de kantine van de club graag uitbreiden met de hulp van een investeerder. De Turkse Rangers en de andere clubs zijn allen belangrijke schakels in het netwerk van de stad. Een netwerk dat zich uitbreidt langs het Kolenspoor, met veel aandacht voor sport, jongeren, opleiding en gemeenschapsvorming. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s