Camba

DAM -13

© boumediene belbachir

“Alle productie vindt plaats in Genk en alle restmaterialen van de productie worden ook zo veel mogelijk lokaal gerecycleerd”.

CAMBA startte in 1978 met het produceren van houten ramen in Genk. Vandaag biedt CAMBA ramen, deuren en poorten aan die vervaardigd zijn uit hout, PVC en aluminium. Alle productie vindt plaats in Genk en alle restmaterialen van de productie worden ook zo veel mogelijk lokaal gerecycleerd. De grondstoffen voor de productie komen uit Afrika (tropisch hout), Duitsland (PVC), Lokeren (Aluminium profielen) en Kuringen (Glas). CAMBA bedient uitsluitend particulieren. Hun klanten bevinden zich in heel België. Ze mikken meer bepaald  op klanten die op zoek zijn naar ramen, deuren of poorten die afwijken van de standaardproducten die op de markt aanwezig zijn. Met een zeer specifiek machinepark en jarenlange sectorervaring kan CAMBA op maat werken, kwalitatieve producten aanbieden en zo het verschil maken op de markt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s