Genkhout

DAM -2

© boumediene belbachir

“Genkhout levert aan aannemers in de bouwsector over heel België”.

Genkhout is sinds twintig jaar verdeler van houtproducten zoals plaatmaterialen en balken en levert aan aannemers in de bouwsector over heel België. De toeleverancier van Genkhout is gevestigd in Duitsland. Deze leverancier verwerkt de bomen tot de houtproducten die Genkhout vervolgens verdeelt. Genkhout is sinds twintig jaar gevestigd in Genk-Noord en stelt dertien mensen te werk. De ambities voor de toekomst van Genkhout zijn zeer nauw verbonden met de houtindustrie. Momenteel hopen de werknemers van Genkhout vooral dat de industrie zich stabiliseert.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s