Spronken

DAM -19

© boumediene belbachir

“De relatie met het cliënteel is heel direct en persoonlijk”.

Spronken orthopedie is sinds 1960 een erkend leverancier van medische hulpmiddelen, zoals protheses. Het bedrijf stelt momenteel meer dan 120 mensen te werk in België en Nederland. De onderzoeks- en productieafdeling van Spronken is gevestigd in de industriezone Genk-Noord. Het productieproces is vandaag vooral gebaseerd op handgemaakte gipsmallen. Spronken doet ook onderzoek naar nieuwe technologische toepassingen, zoals 3D printen en scannen. Het bedrijf is vandaag echter nog niet overtuigd van de precisie van deze technologieën en aarzelt daarom ze op grote schaal toe te passen. Spronken heeft een uitgebreid netwerk van ziekenhuizen en artsen die patiënten rechtstreeks doorverwijzen naar het bedrijf. De relatie met het cliënteel is daardoor heel direct en persoonlijk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s