Lauranne

we_for_work-7

Lauranne (14j)

“Eigenlijk wil ik niet echt werken, ik wil gewoon blijven doen wat ik leuk vind”

We ontmoette Lauranne (15j) aan het station van Mechelen waar ze een beetje nieuwsgierig staat te kijken naar de WeForWork poster die we maakten met ons mobiel printlab. We stelden haar enkele vragen over haar persoonlijke interesses, vaardigheden, toekomstdromen, … en welke job ze voor zichzelf zou verzinnen.

Lauranne houdt van schrijven en fotografen en combineert deze twee vaardigheden door op haar persoonlijke blog artikels en foto’s te publiceren van dingen die haar interesseren zoals mode en vrije tijd. Momenteel deelt ze haar posts vooral met familie en vrienden. Lauranne is niet echt geïnteresseerd in een standaard job ze wil liever haar talenten als blogster verder ontplooien.

foto’s: © boumediene belbachir

we_for_work-6

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s