Lieven

we_for_work-20

Lieven (22j)

“Er zijn veel talenten in Vilvoorde maar jongeren hebben te weinig kansen om ze te ontplooien”.

In Vilvoorde hadden we een gesprek met Lieven. Een 22 jarige student  rechtspraktijk die graag een platform wil opstarten om de jongeren van Vilvoorde te ondersteunen in het ontplooien van hun talenten. In een wandeling doorheen de stand wordt duidelijk dat Lieven verweven is met het sociale weefsel van de stad, tal van mensen spreken hem enthousiast aan en praten even met hem. Hij stelt ons voor aan vrienden die goed zijn in het maken van beats, Murad en Elton die hun eigen parcoursschool hebben opgestart en zijn broer die deel uitmaakt van de rapscene in Vilvoorde. Lieven is er van overtuigd dat de jongeren van Vilvoorde heel veel talenten hebben en via zijn platform wil hij jongeren de kans geven om deze talenten verder te ontplooien.

we_for_work-22

foto’s: © boumediene belbachir

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s