Romeo & Luca

we_for_work-13

Romeo (19j) en Luca (15j)

In het skatepark aan het Douaneplein in Mechelen kwamen we Romeo en Luca tegen, twee multi-getalenteerde skaters die naast skaten ook hun eigen skatefilms maken, monteren en delen via een you-tube kanaal en Facebook pagina. Ze verkiezen een analoge camera met fisheye lens om in een zo groot mogelijke hoek skate-sessies in beeld te brengen. Romeo en Luca maken deel uit van de Mechelse skatescene die mede dankzij het lokale skatepark bestaat uit een grote groep jongeren. Vroeger werden er wel eens wedstrijden georganiseerd maar om veiligheidsredenen mogen deze niet meer doorgaan. Als we vragen naar de werkdromen of ambities van de twee skaters krijgen krijgen we een heel gericht antwoord van Luca, “ik wil sportleerkracht worden”, terwijl Romeo nog verder wil zoeken naar wat hij echt graag wil doen.

foto’s: © boumediene belbachir

we_for_work-16

we_for_work-15

we_for_work-11we_for_work-10

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s