Han Vloeberghs

Ik vind het boeiend om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden en verbanden. Ik werk bij de stad Leuven, bij het economie departement. Ik ben aan het zoeken naar mogelijkheden voor de creatieve en culturele sector rond de Vaart, via het project Vaartopia. Het wil bestaande spelers zoals het kunstencentrum OPEK, de creatieve hub De Hoorn, de ateliers van Cas-co, de woonboten voor jeugdhuizen, architecten en productiehuizen, de tijdelijke inrichting van publieke ruimtes Sluispark en het plein voor OPEK verder aanvullen en versterken. Er gebeurt voortdurend iets in de Vaart-site. Er opent bijvoorbeeld net een nieuwe stadsmarkt, de Smidse, met eerder een commercieel, “upmarket” en toeristisch doel.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s