Hendrik De Smedt

Ik ben architect, ik heb al meer dan 30 jaar een kantoor in Leuven. Ik bouw veel in Leuven en ook aan de Vaart. Ik zoek graag een evenwicht tussen verschillende belangen in en aspecten van een architecturaal project. Het grote Hungaria gebouw heb ik gedaan: een ondergrondse parking, winkels, wat kantoren en hotel Hungaria en appartementen die naar de Vaartkom kijken. En in dit stukje, in Wilsele ga ik de site voor André Celis samen met a2o doen, omdat mijn kantoor te klein is. Teneinde het ontwikkelingspotentieel van de site Vaartkom te doen heropleven, maakte in 1990 het Projectteam Stadsontwerp van de KU Leuven (o.l.v. prof. Marcel Smets) een ontwikkelingsplan op voor de Vaartkom.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s