Jonas Knapen

Ik ben geboeid door wat hybride is: de ruimte en hoe mensen daarin samen komen. We ontdekten een soort missing link in het landschap naast de Vaartsite. We zagen mogelijkheden voor een alternatieve verbinding, naast de Vaart zelf. Daarom hebben we daar een reeks van workshops rond opgezet. Die verbinding lijkt ons een belangrijke voorwaarde voor het verder ontwikkelen van twee aan ons toegewezen sites naast de Vaart. Wij kijken naar de site van André Celis, van de familie Van Eyck en hebben ook interesse in de toekomst van het Marie Tumas gebouw, met een momenteel hybride gebruik.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s