Wim Storme

Ik ben als kameleon op heel wat manieren actief in de mediasector en werk regelmatig met productiehuizen. Heel wat Leuvense mediabedrijven vulden vroeger goedkopere plekken in op deze site, maar die zijn tijdens de veranderingen op de site langzaamaan verhuisd. Dit omwille van het feit dat veel historische gebouwen verdwenen zijn. Sommige van die bedrijven gaan nu naar Molens van Orshoven. Zo heb je nu nog wel Hotel Hungaria. Vroeger waren er ook de Chinezen, Make Lemonade, Operatie Koekoek.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s