Atelier 1 (Samen Ontmoeten - Jongeren)

Description

De jongeren (JWW) willen zeer graag een jeugdhuis.
Er zijn drie locaties bij uitstek voor het jeugdhuis: Berkenveld, centraal in de wijk op het kerkplein of site Eendracht. Al deze drie locaties zijn omgeven door bomen en liggen wat verder weg van de bewoonde omgeving, het geeft hen een gevoel van rust, dat vinden ze belangrijk.    
Op de site Eendracht kan het jeugdhuis gecombineerd worden met een sporthal, waar vrouwen en mannen aparte verdiepingen hebben om te sporten.

Er zijn verlangen naar een collectieve vuur- of bbq-plek. deze plaats mag gedeeld zijn met de chiro, maar dan moet de plek wel groot genoeg zijn of twee kleinere plekken. Liever met stenen i.p.v. hout om op te zitten, want hout wordt sneller vuil.
Een buiten-fitness is een optie. Ook het zelf maken van de toestellen lijkt hen cool, toch hebben ze schrik dat deze door andere jongeren zal worden afgebroken terwijl ze er aan " 't hangen " zijn.

De papa’s merkten op dat er vroeger een kermis op de Varenstraat was. Kunnen we niet opnieuw een jaarlijks buurtfeest organiseren waar bewoners en ook jeugd allemaal samen komen? 

Links

- RELATIONS

2022-07-06 07:16:02

Atelier 'Samen Ontmoeten' (Jongeren)